Puzzler Great Escape Winners

13 July 🏝️ Prize: WIN Gold MERLIN Passes for a Family of 4! 🏝️ Solution: 🏝️ Winner: A McLeod, Inverness-shire

14 July 🌞 Prize: WIN £40 to spend at SPORTS DIRECT! 🌞 Solution: 2 🌞 Winner: Awaiting winner to confirm details

15 July 🏝️ Prize: WIN £100 to spend at HALFORDS! 🏝️ Solution: 8 🏝️ Winner: A Steel, Nottinghamshire

16 July 🌞 Prize: WIN a Set of APPLE AIRPODS! 🌞 Solution: 128 🌞 Winner: J Osborne, Warwickshire

17 July 🏝️ Prize: WIN a NIVEA Sun Bundle! 🏝️ Solution: To Kill A Mockingbird 🏝️ Winner: Awaiting winner to confirm details

18 July 🌞 Prize: WIN a NATIONAL TRUST Day Out! 🌞 Solution: A 🌞 Winner: Awaiting winner to confirm details

19 July 🏝️ Prize: WIN a SCOTTISH HAMPER! 🏝️ Solution: Scotch 🏝️ Winner: C Read, Berkshire

20 July 🌞 Prize: WIN £50 to spend at H&M! 🌞 Solution: C 🌞 Winner: L McBride, Cumbria

21 July 🏝️ Prize: WIN £30 to spend at SUPERDRUG! 🏝️ Solution: REB 🏝️ Winner: T Holgado, Surrey

22 July 🌞 Prize: WIN Β£150 to spend at SAINSBURY’S! 🌞 Solution: 6 🌞 Winner: W Cunningham, Kent

23 July 🏝️ Prize: WIN £30 to spend at CAFFÈ NERO! 🏝️ Solution: D 🏝️ Winner: R Mortimer, West Sussex

24 July 🌞 Prize: WIN a NINTENDO SWITCH and GAME! 🌞 Solution: Green with envy 🌞 Winner: B Rushton, West Midlands

25 July 🏝️ Prize: WIN £40 to spend at JUST EAT! 🏝️ Solution: 4 🏝️ Winner: L Frazer-Mitchell, Cleveland

26 July 🌞 Prize: WIN £50 to spend at NEXT! 🌞 Solution: Beaver 🌞 Winner: L Huggins, West Sussex

27 July 🏝️ Prize: WIN £150 to spend at TESCO! 🏝️ Solution: B 🏝️ Winner: S Jury, Bridgend

28 July 🌞 Prize: WIN £40 to spend at BOOTS! 🌞 Solution: WORN 🌞 Winner: I Whitenstall, Tyne & Wear

29 July 🏝️ Prize: WIN a Waterproof 6” KINDLE Paperwhite! 🏝️ Solution: D 🏝️ Winner: J Dawson, Isle of Man

30 July 🌞 Prize: WIN £60 to spend at ICELAND! 🌞 Solution: Purple Rain 🌞 Winner: L Symons, Cornwall

31 July 🏝️ Prize: WIN a £3,500 Gift Card to spend on your DREAM HOLIDAY! 🏝️ Solution: Yellow 🏝️ Winner: Awaiting winner to confirm details

1 August 🌞 Prize: WIN £30 to spend at COSTA! 🌞 Solution: B 🌞 Winner: D Thaxter, Norfolk

2 August 🏝️ Prize: WIN £500 to spend at B&Q! 🏝️ Solution: BUIL 🏝️ Winner: C Jassi, Lancashire

3 August 🌞 Prize: WIN £50 to spend at PRIMARK! 🌞 Solution: 53 🌞 Winner: Awaiting winner to confirm details

4 August 🏝️ Prize: WIN £500 to spend at ARGOS! 🏝️ Solution: E 🏝️ Winner: A Weeks, Lancashire

5 August 🌞 Prize: WIN £40 to spend at MATALAN! 🌞 Solution: B 🌞 Winner: H Johns, Devon

6 August 🏝️ Prize: WIN £30 to spend at THE ENTERTAINER! 🏝️ Solution: Dances With Wolves 🏝️ Winner: Awaiting winner to confirm details

7 August 🌞 Prize: WIN £50 to spend at PIZZA EXPRESS! 🌞 Solution: C 🌞 Winner: E Bayliss, South Yorkshire

8 August 🏝️ Prize: WIN £80 to spend at CURRYS! 🏝️ Solution: QUILT 🏝️ Winner: P Kerr, Somerset

9 August 🌞 Prize: WIN a SPA BREAK at the WALDORF ASTORIA, EDINBURGH! 🌞 Solution: Ben Nevis 🌞 Winner: Awaiting winner to confirm details

10 August 🏝️ Prize: WIN £150 to spend at NIKE! 🏝️ Solution: 5 🏝️ Winner: J Edwards, Dorset

11 August 🌞 Prize: WIN £50 to spend at TK MAXX! 🌞 Solution: A 🌞 Winner: J Coulston, Somerset

12 August 🏝️ Prize: WIN a SAMSUNG A8 TABLET! 🏝️ Solution: D 🏝️ Winner: S McCauley, North Yorkshire

13 August 🌞 Prize: WIN £40 to spend at JUST EAT! 🌞 Solution: 3923 🌞 Winner: K Valentine, Oxfordshire

14 August 🏝️ Prize: WIN £150 to spend at JOHN LEWIS! 🏝️ Solution: A 🏝️ Winner: E Wright, West Midlands

15 August 🌞 Prize: WIN £40 to spend at NEW LOOK! 🌞 Solution: PAD 🌞 Winner: Awaiting winner to confirm details